Inicio > Economía > «Informe Control de capitals: Guia Pràctica»: Sergi Cutillas, Costas Lapavitsas, Danier Munevar

«Informe Control de capitals: Guia Pràctica»: Sergi Cutillas, Costas Lapavitsas, Danier Munevar

Aquest informe, escrit per membres de l’ODG, del CADTM i del RMF, ens explica la gran importància que tenen les polítiques de controls de capitals (restricció de la lliure circulació dels capitals) pel bon funcionament de les economies.

Els controls de capitals han sigut àmpliament rebutjats per la teoria convencional durant dècades. Fins i tot economistes crítics els han tractat amb escepticisme. Tot i això, l’evidència ens demostra que aquestes polítiques són efectives i necessàries per protegir l’economia dels capricis dels mercats, i per implementar mesures econòmiques progressistes.

En l’actualitat aquestes polítiques adquireixen especial importància, ja que haurien de ser aplicades en cas d’abolició del deute, de sortida de l’Euro i de devaluació de la moneda com a part integral d’un projecte de construcció d’una economia més justa, solidària i autònoma.

Artículo completo en PDF

Fuente: bloc.odg.cat

Categorías: Economía Etiquetas:
  1. No hay comentarios aún.
  1. No trackbacks yet.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: